• redphone

    Κόκκινο τηλέφωνο, κερματοδέκτης με δίδραχμο

  • Underwood

    Γραφομηχανή Underwood

  • Timbrados Español

    Timbrados Español

  • Acer palmatum

    Acer palmatum, φθινοπωρινό κόκκινο φύλλο ιαπωνικού σφενδάμου

slidenote

Text Resizer





Αναρτήσεις

Καναρίνια Timbrado Español

Μέγεθος γραμματοσειράς: A- A+ A↕
Αυτή η ενότητα είναι αφιερωμένη στα ωδικά πουλιά και συνγκεκριμένα στα καναρίνια. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες: 1. Καναρίνια Φωνής ( Ισπανικό Timbrado, Waterslagger ή Malinois, Hartz Roller ), 2. Καναρίνια Χρώματος, 3. Καναρίνια Τύπου. Ολα είναι υπέροχα και αξίζουν προσοχή, αγάπη και φροντίδα. Εδώ θα ασχοληθούμε με την πρώτη κατηγορία, τα Καναρίνια Φωνής και ιδιαίτερα με το Ισπανικό Timbrado (Timbrado Español).
Timbrado Español
Τα ισπανικά καναρίνια φωνής Timbrados Español προέκυψαν από υβριδισμό του άγριου καναρινιού (Serinus Canaria) με το καναρίνι (Serinus Serinus). Το όνομά του το πήρε από τον μεταλλικό ήχο της φωνής του "timbre" και η φυσική εμφάνιση αυτής της φυλής δεν διαφέρει πολύ από αυτό του άγριου καναρινιού.
Λάτρης του ευγενούς hobby της ορνιθολογίας, ασχολούμαι με επιλεκτική αναπαραγωγή Timbrados Español και είμαι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Ισπανικού Τιμπράδο - Ε.Λ.Ι.Τ, με κωδικό εκτροφέα ST 78. Ένα hobby, ένας έρωτας για αυτή τη φυλή των καναρινιών την ομορφιά του τραγουδιού τους, απαλλαγμένος από οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα πλην της γνήσιας αγάπης για τα καναρίνια.
Λέγοντας hobby εννοούμε και κανόνες που πρέπει να τηρούμε. Ποτέ δεν πρέπει τα ζώα να υποφέρουν, σωστή φροντίδα με σεβασμό και αγάπη για τη διατήρηση της καλής υγείας τους, σοβαρότητα, ειλικρίνεια και αποφυγή της κερδοσκοπίας και εκμετάλλευσης που είναι ο αληθινός όγκος, ο καρκίνος της.

Developed with by Kyrkanidis Polihronis

Blogger


Greece